Sirloin steak with vegetables / Solomo con vegetales

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One of the cuts of meat I enjoy preparing the most is sirloin steak. I like this cut because it always has fat on every sirloin steak. I have always heard that this type of fat is good. I love it when it is sautéed and I eat it all the way through. This type of cut is used a lot for grilling; but this time I accompany it with vegetables that I also like to incorporate a lot with proteins. I show you this preparation that I accompany for a delicious lunch.

Una de los cortes de carne que más disfruto preparar es la carne de Solomo. Este corte me gusta porque tiene siempre grasa en cada bistec de Solomo. Siempre he escuchado que este tipo de grasa son buenas. A mi me encanta al estar sofrito y lo consumo por completo. Este tipo de corte se utiliza mucho para realizar parrillas; pero en esta oportunidad lo acompaño con vegetales que también me gusta incorporar mucho con las proteínas. Te muestro esta preparación que acompañe para un delicioso almuerzo.

Ingredients

400 grams of sirloin
1/2 red pepper
1 onion
Sweet paprika
Black pepper
Onion, garlic and parsley flavouring
Salt to taste
Oil for frying

Ingredientes
400 gramos de Solomo
1/2 pimentón rojo
1 cebolla
Paprika dulce
Pimienta negra
Sabroseador de cebolla, ajo y perejil
Sal al gusto
Aceite para freír

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Preparation

Preparación

Step 1

Paso 1

To start this recipe, the first thing to do is to season the sirloin; to do this I started by adding salt to taste, sweet paprika, pepper and sabroseador. I stirred this in, so that everything absorbed the flavour.

Para iniciar está receta, lo primero es sazonar el Solomo; para ello comencé colocando sal al gusto, paprika dulce, pimienta y sabroseador. Esto lo removí, para que todo absorbiera el sabor.

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Step 2

Paso 2

Place the sirloin in a frying pan with a little oil for frying.

Coloque el Solomo en sartén con un poco de aceite para freír.

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Step 3

Paso 3

Wait for it to brown a little and add both the julienned red pepper and the onion. Allow the vegetables to soften and set aside.

Espere a que dorara un poco e incorpore tanto el pimentón rojo en juliana, como la cebolla. Deje que se suavizara los vegetales y reserve.

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Final result

Resultado final

To accompany this Solomo, make white rice, Russian salad and avocado slices. An excellent combination to accompany a delicious lunch.

Para acompañar este Solomo, realice arroz blanco, ensalada rusa y rodajas de aguacate. Una excelente combinación para acompañar un delicioso almuerzo.

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I bid you farewell and see you next time
Photographs are my property
Translator used deelp
Collage made with gridart

Me despido y nos vemos en una próxima oportunidad
Fotografías son de mi propiedad
Traductor utilizado deelp
Collage realizado con gridart



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Wow, these steaks look so delicious and mouth-watering! I really want to eat one now! 😋 Thanks for always providing your inspiring recipes, @lisbethseijas!

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I'm glad you like my recipes, this motivates me to make better combinations every day to share with all of you. Greetings.

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(Edited)

Que delicia de plato amiga, la foto quedó muy linda y provocativa... quedé antojada y acabo de cenar! jeje
Feliz semana, saludos! <3

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Si amiga quedó muy sabroso, te recomiendo preparar. Saludos

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Wow, this steak looks delicious. The sprinkling of paprika and onions on top makes it even more tempting.

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These powders give a lot of flavour to meats and if we combine them with vegetables, even better.

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