Sardine u tegli pasterizacija

avatar



clwcfhj7w005andszelfbfcmu_Screenshot_1.webp
clwcfhi3w0052m0szhb8jc0xw_Screenshot_3.webp
clwcfhkjr005m9fszh85845qy_Screenshot_2.webp

Riba je veoma zrava a pritom i ukusna za jesti. Cesto kupujemo svezu ribu ali se desi da kupim i u konzervama. Zato sam resila da sama napravim bas takvu ribu a pritom da ne dodajem nikakve konzervanse. Pasterizovala sam je u staklenim teglama uz dodatke zacina i ulja. Moze se odmah jesti ali je daleko ukusnija kada se otvori posle mesec dana. Mozete probati necete se pokajati.


For the best experience view this post on Liketu



0
0
0.000
2 comments
avatar

volim sardine ovo sto ti radis je bas dobro mora da se proba

0
0
0.000
avatar

neces see pokajati tope se u ustima

0
0
0.000