🥣✨️😋Delicious and nutritious soup with celery root, cilantro and onion. You will love it😋✨️🥣.[Eng][Esp]
Hello to all @plantpower(vegan) friends. What a pleasure to greet you and wish you a happy weekend. Today I'm sharing with you a delicious, nutritious, healthy, three ingredient soup. I'm sure you will like it.
Last Friday I was at home doing household activities and catching up on a lot of backlogs. After I got off work I decided to prepare something quick, nutritious and delicious. So I went for a celery root soup with cilantro and onion.
This cream soup was not only super delicious, but also quick. I loved the thick consistency, color and flavor. This is one of my favorite soups. The celery flavor is unique. Also, the cilantro and onion gave an excellent combination and result. You will love it. The ingredients used yielded four servings.
Here is my step by step.
INGREDIENTS
- 1 Kilo of celery
- 1 large onion
- 150 grams of fresh cilantro
- Salt
- Olive oil
- 1 liter of water
PREPARATION
The first thing was to prepare all the ingredients and utensils to be used. I took a pot, added the water, salt and brought it to cook over moderate heat. On the other hand, I took the root celery, peeled them, cut them in pieces, put them in a container to wash them again and added them to the pot with the hot water. While the celery was softening, I washed and chopped the fresh cilantro and added it to the pot.
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Finally, I peeled and cut the onion into small pieces to fry them. To do this, I took a frying pan, added olive oil and the onion. I stirred constantly to brown them. Once ready, I reserved a part for decoration and the rest I added to the pan. At this point I checked that the celery was soft, let it cook for three more minutes and waited for it to cool before blending.
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Once it was at room temperature I proceeded to blend. When ready to serve, I warmed it up a bit and garnished with fresh cilantro and the onion pieces. Friends, this soup turned out super delicious, I loved it😋 A demonstration of a nutritious, quick, economical and exquisite preparation. I hope you can try it and enjoy it at home.
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Happy weekend🤗
![SPANISH]
Hola a todos amigos de @plantpower(vegan). Que gusto saludarlos y desearles un felíz fin de semana. Hoy les comparto una deliciosa sopa nutritiva, saludable y con tres ingredientes. Estoy segura que les gustará.
El viernes pasado me quedé en casa realizando actividades del hogar y poniendo al día muchas cosas atrasadas. Después de desocuparme decidí preparar algo rápido, nutritivo y delicioso. Por lo que me incliné por una sopa de apio de raíz con cilantro y cebolla.
Esta sopa tipo crema, no sólo quedó súper exquisita, sino también fue rápida. Me encantó la consistencia espesa, su color y sabor. Esta es una de mis sopas preferidas. El sabor del apio es único. Además, el cilantro y cebolla dieron una excelente combinación y resultado. Les encantará. Los ingredientes utilizados rindieron para cuatro porciones.
A continuación mi paso a paso.
INGREDIENTES
• 1 Kilo de apio
• 1 cebolla grande
• 150 gramos de cilantro fresco
• Sal
• Aceite de Oliva
• 1 litro de agua
PREPARACIÓN
Lo primero fué preparar todos los ingredientes y utensilios a utilizar. Tomé una olla, agregué el agua, sal y llevé a cocinar a fuego moderado. Por otro lado, tomé los apios de raíz los pelé, corté en trozos, los coloqué en un envase para lavarlos nuevamente y agregué a la olla con el agua caliente. Mientras se ablandaban los apios, lavé, corté el cilantro fresco y lo agregué a la olla.
Por último, pelé y corté la cebolla en trocitos pequeños para sofreírlos. Para ello, tomé una sartén, agregué aceite de oliva y la cebolla. Mezclé constantemente para que se doraran. Una vez lista, reservé una parte para decorar y resto las agregué a la olla. En este momento verifiqué que el apio estuviera blando, dejé cocinar por tres minutos más y esperé que se enfriara para licuar.
Una vez que estuvo a temperatura ambiente procedí a licuar. Al momento de servirla la calenté un poco y decoré con cilantro fresco y los trocitos de cebolla. Amigos, esta sopa resultó súper deliciosa, me encantó😋 Una demostración de una preparación nutritiva, rápida, económica y exquisita. Espero la puedan probar y disfrutar en casa.
🤗Felíz fin de semana🤗
Fotografías y collage editadas en GridArt por @elamaria// Photographs edited in GridArt
Fotografía de Portada editada en CANVA
Fotografías tomadas desde mi teléfono celular Samsung Galaxy A14//Photos taken from my Redmi 9A phone.
Traductor usado es Deepl// Translator used is Deepl
Posted Using INLEO
A super healthy soup 💚💚
Thank you for your comment. This soup is super nutritious, delicious and with few ingredients. I loved it and I'm sure you will like it too.
What an easy and simple preparation, perfect for anyone to enjoy this soup, the soup looks spectacular and perfect. Cheers!
What a pleasure to greet you and to know that you liked my recipe. This preparation is delicious. The few ingredients are enough to make it nutritious and with exquisite flavor. I loved it 💕. Try it at home.
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